NEW ABARTH
OH!RANGE

 

Подигни ги емоциите на асфалтот и обои ги инстинктите со новите Abarth 595 и Abarth 695 .

1.4L TURBO T-JET

 


На располагање со 165 КС MT или пак 180 КС MT&AT, со мотор со 4 цилиндри во линија 1.4L Turbo T-Jet којшто ја дава целата потребна енергија за твоите перформанси.

ЕЛЕГАНЦИЈА ИЛИ СПОРТСКИ СТИЛ?


Изборот е твој.
Turismo воодушевува со премиум материјали и класа линии на внатрешноста и елегантен дизајн на тркалата.
Competizione го крева адреналинот со спортскиот ентериер, строг изглед и агресивен карактер.

ВИСОКА ТЕХНОЛОГИЈА, НЕПОБЕДЛИВ СТИЛ


Ако си љубител на технологијата и сакаш да бидеш прв во секој предизвик, дури и во светот на високата технологија, ќе ти се допадне Tech Pack.
Style Pack е за оние кои веруваат дека стилот може да биде не само изглед, туку може и да се вози.
Што и да одбереш, ќе бидеш забележан!

NEW ABARTH
OH!RANGE

Подигни ги емоциите на асфалтот и обои ги инстинктите со новите Abarth 595 и Abarth 695

1.4L TURBO T-JET


На располагање со 165 КС MT или пак 180 КС MT&AT, со мотор со 4 цилиндри во линија 1.4L Turbo T-Jet којшто ја дава целата потребна енергија за твоите перформанси.

ЕЛЕГАНЦИЈА ИЛИ СПОРТСКИ СТИЛ?


Изборот е твој.
Turismo воодушевува со премиум материјали и класа линии на внатрешноста и елегантен дизајн на тркалата.
Competizione го крева адреналинот со спортскиот ентериер, строг изглед и агресивен карактер.

ВИСОКА ТЕХНОЛОГИЈА, НЕПОБЕДЛИВ СТИЛ


Ако си љубител на технологијата и сакаш да бидеш прв во секој предизвик, дури и во светот на високата технологија, ќе ти се допадне Tech Pack.
Style Pack е за оние кои веруваат дека стилот може да биде не само изглед, туку може и да се вози.
Што и да одбереш, ќе бидеш забележан!

ПОБАРАЈ ПОНУДА

  ТВОИ ДЕТАЛИ

  Информациите кои ќе ги доставите во оваа форма ќе бидат обработени, зачувани и искористени во согласност со правилата во рамките на политиката за приватност. Би сакале да Ве контактираме во врска со нови производи, услуги и понуди. Ве молиме означете го подолу начинот на кој би сакале да бидете контактирани.


  Правни забелешки

  Аутомобиле СК ДОО, Ексклузивен увозник, ул. Скупи бр.8, 1000 Скопје, Македонија.

  За да нè контактирате телефонски, побарајте нè на следниве броеви: Продажба: 02/3096-333 Сервис: 02/3093-129, 075 278 436 Резервни делови: 02/3093-125

  Contact

  Get Connected.

  We welcome you to contact us for more information.

  Let’s Talk About Your Project

  Let’s Talk About Your Idea

  Let’s Talk About Your Content

  Contact