Нова гама Abarth.
Прилагодена на вашиот стил.

Новата гама MY21 е најнова еволуција на доживувањето при возење со Abarth.

Abarth 595 Elaborabile, замислен за да биде подреден и прилагоден на вашите потреби, од секој агол. Ако перформансите се ваша опсесија, возете 595 Turismo. Сите љубители на стил, одберете го Abarth 595 Competizione.

КОПЧЕ SCORPION BUTTON


Новата гама на Abarth, Range MY21 нуди копче Scorpion Button, со чие притискање ги подобрувате перформансите и го поставувате доживувањето при возење на уште поспортска конфигурација.

НОВ РАМЕН ЕКРАН


Новиот UCONNECT™ 7” HD има екран на допир кој е компатибилен со Apple CarPlay и со Android Auto и е совршен за да ви овозможи да го запознаете Abarth Telemetry и сите податоци за вашето возило.

СВРТЕТЕ НА ВАШИОТ СТИЛ


Персонализирајте го вашиот иден 595 Turismo со неверојатниот фабрички мек кров и вашиот 595 Competizione со новата табла во Alcantara инспирирана од универзумот на трките.

Нова гама Abarth.
Прилагодена на вашиот стил.

Новата гама MY21 е најнова еволуција на доживувањето при возење со Abarth.
Abarth 595 Elaborabile, замислен за да биде подреден и прилагоден на вашите потреби, од секој агол. Ако перформансите се ваша опсесија, возете 595 Turismo. Сите љубители на стил, одберете го Abarth 595 Competizione.

КОПЧЕ SCORPION BUTTON


Новата гама на Abarth, Range MY21 нуди копче Scorpion Button, со чие притискање ги подобрувате перформансите и го поставувате доживувањето при возење на уште поспортска конфигурација.

НОВ РАМЕН ЕКРАН


Новиот UCONNECT™ 7” HD има екран на допир кој е компатибилен со Apple CarPlay и со Android Auto и е совршен за да ви овозможи да го запознаете Abarth Telemetry и сите податоци за вашето возило.

СВРТЕТЕ НА ВАШИОТ СТИЛ


Персонализирајте го вашиот иден 595 Turismo со неверојатниот фабрички мек кров и вашиот 595 Competizione со новата табла во Alcantara инспирирана од универзумот на трките.

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА

  ВАШИ ДЕТАЛИ

  Информациите кои ќе ги доставите во оваа форма ќе бидат обработени, зачувани и искористени во согласност со правилата во рамките на политиката за приватност. Би сакале да Ве контактираме во врска со нови производи, услуги и понуди. Ве молиме означете го подолу начинот на кој би сакале да бидете контактирани.


  Правни забелешки

  Аутомобиле СК ДОО, Ексклузивен увозник, ул. Скупи бр.8, 1000 Скопје, Македонија.

  За да нè контактирате телефонски, побарајте нè на следниве броеви: Продажба: 02/3096-333 Сервис: 02/3093-129, 075 278 436 Резервни делови: 02/3093-125

  Contact

  Get Connected.

  We welcome you to contact us for more information.

  Let’s Talk About Your Project

  Let’s Talk About Your Idea

  Let’s Talk About Your Content

  Contact