Нов Abarth 695 70° Anniversario

Ајде да играме засекогаш.

Ограничено издание, неограничена забава.
Abarth 695 70° Anniversario моделот е тука.

70 ГОДИНИ ЗАБАВА


Вистинското изобилие од духот на Abarth конечно пристигна. Новиот Abarth 695 70° Anniversario е чист концентрат од моќ и адреналин, создаден за прославата на 70-тата годишнина. Забавувајте се на свој начин, благодарение на спојлерот на подесување, инспириран од оној којшто го дизајнираше самиот Карло Абарт. Може да се изберат 5 различни позиции, онака како што сакате да го подобрите возењето со повеќе грип или повеќе аеродинамичност.

ОБЛИКОТ НА СМЕЛОСТА


Секој детаљ е дизајниран за да ја зголеми вашата забава. Новиот Abarth 695 70° Anniversario доаѓа во зелена боја Монца 168, со специфична налепница на задниот дел, од страна и на кровот. Целата силуета е уште повеќе подобрена на спортски план, благодарение на комплетот Campovolo body, потпишан со ексклузивниот беџ наменет за одбележување на 70-та годишнина. Поставете ги сигурносните појаси со кожен дел на средината и на страничниот дел и подгответе се за игра.

ОСЛОБОДЕТЕ ГО ЅВЕРОТ


Што се случува кога 70-годишна забава се концентрира во еден единствен модел? Па, вклучете го моторот и почувствувајте го. Почувствувајте ја целата моќност на 180 КС, моќ на новиот Abarth 695 70° Anniversario, уште подобрена благодарение на турбополначот Garrett. Почувствувајте ја улицата, благодарение на максималниот грип на предните и задни амортизери Koni. Почувствувајте го, со срцето и со ушите, единствениот саундтрак на патувањето кое трае 70 години: уникатниот звук на издувот Record Monza.

Нов Abarth 695 70° Anniversario

Ајде да играме засекогаш

Ограничено издание, неограничена забава.
Abarth 70° Anniversario моделот е конечно тука.

70 ГОДИНИ ЗАБАВА


Вистинското изобилие од духот на Abarth конечно пристигна. Новиот Abarth 695 70° Anniversario е чист концентрат од моќ и адреналин, создаден за прославата на 70-тата годишнина. Забавувајте се на свој начин, благодарение на спојлерот на подесување, инспириран од оној којшто го дизајнираше самиот Карло Абарт. Може да се изберат 5 различни позиции, онака како што сакате да го подобрите возењето со повеќе грип или повеќе аеродинамичност.

ОБЛИКОТ НА СМЕЛОСТА


Секој детаљ е дизајниран за да ја зголеми вашата забава. Новиот Abarth 695 70° Anniversario доаѓа во зелена боја Монца 168, со специфична налепница на задниот дел, од страна и на кровот. Целата силуета е уште повеќе подобрена на спортски план, благодарение на комплетот Campovolo body, потпишан со ексклузивниот беџ наменет за одбележување на 70-та годишнина. Поставете ги сигурносните појаси со кожен дел на средината и на страничниот дел и подгответе се за игра.

ОСЛОБОДЕТЕ ГО ЅВЕРОТ


Што се случува кога 70-годишна забава се концентрира во еден единствен модел? Па, вклучете го моторот и почувствувајте го. Почувствувајте ја целата моќност на 180 КС, моќ на новиот Abarth 695 70° Anniversario, уште подобрена благодарение на турбополначот Garrett. Почувствувајте ја улицата, благодарение на максималниот грип на предните и задни амортизери Koni. Почувствувајте го, со срцето и со ушите, единствениот саундтрак на патувањето кое трае 70 години: уникатниот звук на издувот Record Monza.

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА

  ВАШИ ДЕТАЛИ

  Информациите кои ќе ги доставите во оваа форма ќе бидат обработени, зачувани и искористени во согласност со правилата во рамките на политиката за приватност. Би сакале да Ве контактираме во врска со нови производи, услуги и понуди. Ве молиме означете го подолу начинот на кој би сакале да бидете контактирани.


  Правни забелешки

  Аутомобиле СК ДОО, Ексклузивен увозник, ул. Скупи бр.8, 1000 Скопје, Македонија.

  За да нè контактирате телефонски, побарајте нè на следниве броеви: Продажба: 02/3096-333 Сервис: 02/3093-129, 075 278 436 Резервни делови: 02/3093-125

  Contact

  Get Connected.

  We welcome you to contact us for more information.

  Let’s Talk About Your Project

  Let’s Talk About Your Idea

  Let’s Talk About Your Content

  Contact