ТВОЈОТ КУЛТЕН ВИТАМИН, УШТЕ ОД 1957 ГОДИНА. ДОБАР Е ЗА ТЕЛОТО, ОДЛИЧЕН ЗА ДУШАТА.

Во потрага си по дневна доза на добро расположение?
Тогаш со сигурност ќе ја обожаваш енергијата на новата гама CULT.

FIAT 500 веќе за 11.690 €
FIAT 500X веќе за 17.890 €

ЗАБОРАВИ НА ЛОШОТО РАСПОЛОЖЕНИЕ, УЖИВАЈ ВО СИНИТЕ ДЕТАЛИ


Новата гама Fiat 500 & 500X Cult не прави компромиси помеѓу забавата и елеганцијата.
Темнo синатa табла и сините монограмски седишта го прават ексклузивниот изглед кој ти треба.

ЗАБАВУВАЈ СЕ И ЧУВСТВУВАЈ СЕ БЕЗБЕДНО


Светот е забавно место за истражување кога технологијата е на твоја страна.Новата гама Fiat 500 & 500X Cult има сѐ што ти е потребно за безбедно и забавно патување, ESP – електронска контрола на стабилноста, ограничувач на брзина, TMPS – мониторинг на притисок во пневматици, предупредување за промена на лента, препознавање на знаци, воздушни перничиња… Кој вели дека безбедно, значи здодевно?**

ДОБРОТО РАСПОЛОЖЕНИЕ ПОВРЗУВА


Новиот инфо-забавен систем е токму она што ти е потребно кога ти треба енергетски поттик. Достапен со интеграција на Apple CarPlay и компатибилност со Android Auto™, системот нуди интуитивен кориснички интерфејс преку кој лесно може да се управува со мапи, музика, контакти и многу повеќе. Новата гама Fiat 500 & 500X Cult нуди совршена поврзаност за време на твоите незаборавни патувања.**

ТВОЈОТ КУЛТЕН ВИТАМИН, УШТЕ ОД 1957 ГОДИНА. ДОБАР Е ЗА ТЕЛОТО, ОДЛИЧЕН ЗА ДУШАТА.

Во потрага си по дневна доза на добро расположение?
Тогаш со сигурност ќе ја обожаваш енергијата на новата гама CULT.

FIAT 500 веќе за 11.690 €
FIAT 500X веќе за 17.890 €

ЗАБОРАВИ НА ЛОШОТО РАСПОЛОЖЕНИЕ, УЖИВАЈ ВО СИНИТЕ ДЕТАЛИ


Новата гама Fiat 500 & 500X Cult не прави компромиси помеѓу забавата и елеганцијата.
Темнo синатa табла и сините монограмски седишта го прават ексклузивниот изглед кој ти треба.

ЗАБАВУВАЈ СЕ И ЧУВСТВУВАЈ СЕ БЕЗБЕДНО


Светот е забавно место за истражување кога технологијата е на твоја страна.Новата гама Fiat 500 & 500X Cult има сѐ што ти е потребно за безбедно и забавно патување, ESP – електронска контрола на стабилноста, ограничувач на брзина, TMPS – мониторинг на притисок во пневматици, предупредување за промена на лента, препознавање на знаци, воздушни перничиња… Кој вели дека безбедно, значи здодевно?**

ДОБРОТО РАСПОЛОЖЕНИЕ ПОВРЗУВА


Новиот инфо-забавен систем е токму она што ти е потребно кога ти треба енергетски поттик. Достапен со интеграција на Apple CarPlay и компатибилност со Android Auto™, системот нуди интуитивен кориснички интерфејс преку кој лесно може да се управува со мапи, музика, контакти и многу повеќе. Новата гама Fiat 500 & 500X Cult нуди совршена поврзаност за време на твоите незаборавни патувања.**

*Понудата се однесува за верзијата Fiat 500 1.2 CULT по цена за 710.082 ден со вклучен попуст . Комбинирана потрошувачка кај оваа верзија 5,1/5,3 l/100 km; емисија на издувни гасови кај оваа верзија 114 г/км. Вредностите за потрошувачката на гориво и CO2 се прикажани според нормативот ЕУ 201//1152-1153 и е за споредба и може да не ги одразуваат вредностите при секојдневно возење. Понудата се однесува за верзијата Fiat 500X 1.0 CULT по цена за 1.080.882 ден со вклучен попуст . Комбинирана потрошувачка кај оваа верзија 5,8 l/100 km; емисија на издувни гасови кај оваа верзија 133 г/км. Вредностите за потрошувачката на гориво и CO2 се прикажани според нормативот ЕУ 201//1152-1153 и е за споредба и може да не ги одразуваат вредностите при секојдневно возење. **Дел од опремата е во серија само кај Fiat 500X Cult, прикажани се и опционали. Изгледот на автомобилите е симболичен и не се однесува на оваа промоција. За повеќе информации врска понудата контактирајте ја овластената продажна мрежа на Fiat во Македонија.

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА

  ВАШИ ДЕТАЛИ

  Информациите кои ќе ги доставите во оваа форма ќе бидат обработени, зачувани и искористени во согласност со правилата во рамките на политиката за приватност. Би сакале да Ве контактираме во врска со нови производи, услуги и понуди. Ве молиме означете го подолу начинот на кој би сакале да бидете контактирани.


  Правни забелешки
  Contact

  Get Connected.

  We welcome you to contact us for more information.

  Let’s Talk About Your Project

  Let’s Talk About Your Idea

  Let’s Talk About Your Content

  Contact