ROSSO DAYS: ВРЕМЕ Е
ЗА ALFA ROMEO

ОГРАНИЧЕНА ПОНУДА, БЕСКРАЈНА СТРАСТ

ЗАШТЕДИ ДО 10%
ГРАТИС ЗИМСКИ ГУМИ

САМО ЗА ВОЗИЛАТА НА ЗАЛИХА

ROSSO DAYS: ВРЕМЕ Е
ЗА ALFA ROMEO

ОГРАНИЧЕНА ПОНУДА, БЕСКРАЈНА СТРАСТ

ЗАШТЕДИ ДО 10%
ГРАТИС ЗИМСКИ ГУМИ

САМО ЗА ВОЗИЛАТА НА ЗАЛИХА

ALFA ROMEO TONALE HYBRID

Вози Tonale Edizione Speciale Hybrid, почеток на нова ера на Alfa Romeo:

• Најнапредна технологија • Ексклузивни детали и највиско ниво на опременост • Врвна електрификација со хибриден мотор 130 КС 48 V

ALFA ROMEO STELVIO

Доживеј неспоредливо возачко искуство зад воланот на Alfa Romeo Stelvio: SUV со препознатлив италијански дизајн, најсовремени технолошки решенија и бескомпромисна возна динамика

ALFA ROMEO GIULIA

Вистинска убавина во движење: Alfa Romeo Giulia . Единствена. Како и искуството во возењето и емоциите што успева да ги разбуди.

• Единствен италијански дизајн
• Напредни системи за помош во возењето
• 50/50 распределба на тежината- совршена рамнотежа, за бескомпромисна динамика во возењето
• Alfa Link потпирање-подобрена прецизност, максимален комфор

ПОБАРАЈ ПОНУДА

  ВАШИ ДЕТАЛИ

  Информациите кои ќе ги доставите во оваа форма ќе бидат обработени, зачувани и искористени во согласност со правилата во рамките на политиката за приватност. Би сакале да Ве контактираме во врска со нови производи, услуги и понуди. Ве молиме означете го подолу начинот на кој би сакале да бидете контактирани.


  Правни забелешки

  *Понудата се однесува за Alfa Romeo возилата на залиха, достапни за испорака веднаш.

  AR Stelvio возила на залиха: комбинирана потрошувачка 6.5 – 5.9 l/100 km; емисија на издувни гасови 124 г/км.
  AR Giulia возила на залиха: комбинирана потрошувачка 4.7-7,0 l/100 km; емисија на издувни гасови 126-163 г/км.
  AR Tonale Hybrid возила на залиха: комбинирана потрошувачка 5,70-6,23 l/100 km; емисија на издувни гасови 130-145 г/км.

  Вредностите за потрошувачката на гориво и CO2 се за споредба и може да не ги одразуваат вредностите при секојдневно возење. Фотографиите на автомобилите не се обврзувачки, за детални информации и понуда контактирајте го најблиското продажно место на Alfa Romeo.

  ROSSO DAYS: ВРЕМЕ Е
  ЗА ALFA ROMEO

  ОГРАНИЧЕНА ПОНУДА, БЕСКРАЈНА СТРАСТ

  ЗАШТЕДИ ДО 10%
  ГРАТИС ЗИМСКИ ГУМИ

  САМО ЗА ВОЗИЛАТА НА ЗАЛИХА

  ROSSO DAYS: ВРЕМЕ Е
  ЗА ALFA ROMEO

  ОГРАНИЧЕНА ПОНУДА, БЕСКРАЈНА СТРАСТ

  ЗАШТЕДИ ДО 10%
  ГРАТИС ЗИМСКИ ГУМИ

  САМО ЗА ВОЗИЛАТА НА ЗАЛИХА

  ALFA ROMEO TONALE HYBRID

  Вози Tonale Edizione Speciale Hybrid, почеток на нова ера на Alfa Romeo:

  • Најнапредна технологија • Ексклузивни детали и највиско ниво на опременост • Врвна електрификација со хибриден мотор 130 КС 48 V

  ALFA ROMEO STELVIO

  Доживеј неспоредливо возачко искуство зад воланот на Alfa Romeo Stelvio: SUV со препознатлив италијански дизајн, најсовремени технолошки решенија и бескомпромисна возна динамика

  ALFA ROMEO GIULIA

  Вистинска убавина во движење: Alfa Romeo Giulia . Единствена. Како и искуството во возењето и емоциите што успева да ги разбуди.

  • Единствен италијански дизајн
  • Напредни системи за помош во возењето
  • 50/50 распределба на тежината- совршена рамнотежа, за бескомпромисна динамика во возењето
  • Alfa Link потпирање-подобрена прецизност, максимален комфор

  ПОБАРАЈ ПОНУДА

   ВАШИ ДЕТАЛИ

   Информациите кои ќе ги доставите во оваа форма ќе бидат обработени, зачувани и искористени во согласност со правилата во рамките на политиката за приватност. Би сакале да Ве контактираме во врска со нови производи, услуги и понуди. Ве молиме означете го подолу начинот на кој би сакале да бидете контактирани.


   Правни забелешки

   *Понудата се однесува за Alfa Romeo возилата на залиха, достапни за испорака веднаш.

   AR Stelvio возила на залиха: комбинирана потрошувачка 6.5 – 5.9 l/100 km; емисија на издувни гасови 124 г/км.
   AR Giulia возила на залиха: комбинирана потрошувачка 4.7-7,0 l/100 km; емисија на издувни гасови 126-163 г/км.
   AR Tonale Hybrid возила на залиха: комбинирана потрошувачка 5,70-6,23 l/100 km; емисија на издувни гасови 130-145 г/км.

   Вредностите за потрошувачката на гориво и CO2 се за споредба и може да не ги одразуваат вредностите при секојдневно возење. Фотографиите на автомобилите не се обврзувачки, за детални информации и понуда контактирајте го најблиското продажно место на Alfa Romeo.